Nou! Suport lanseta pentru barca Jaxon PZ-HA005

Suport pentru lanseta care se monteaza extrem de usor pe oglinda barcii. Foarte util atunci când pescuiești din barcă, unde marea problemă este întotdeauna să stii ca ai lanseta asigurata in timpul partidei de pescuit. Ușor de asamblat, ocupă puțin spațiu și protejează lanseta în mod fiabil.

Sistemul de prindere este unul de tip menghina care ii permite montarea pe orice tip de barca - fie pe oglinda, fie in borduri. In partea superioara se afla un surub care va permite se rotiti suportul la 360 de grade, sau sa reglati pozitia lansetei in sus sau in jos.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Suport lanseta pentru barca Jaxon PZ-HA005

  • 74,00 Lei
  • Fără TVA: 74,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: suporti barca