Nou! Stoc Epuizat Suport umbrela Jaxon Pro Match 18cm 25/30mm

Jaxon Pro Match este un suport de umbrela  pentru scaune modulare sau feeder care are o gaură de montare cu profil de 36 mm.

Suportul include inserții suplimentare pentru utilizare pe scaune cu picioare cu profil pătrat cu latura de 25 și 30 mm și pe un profil rotund cu diametrul de 25 mm și 30 mm.

Datorita capacitatii de deschidere a sistemului de prindere se poate prinde oriunde pe piciorul scaunului.
Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Suport umbrela Jaxon Pro Match 18cm 25/30mm

  • 114,00 Lei
  • Fără TVA: 114,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: suporti feeder