Stoc Epuizat TF Gear Lok Down 2 Man Bivvy

Cort de generatie noua, cu capsula interioara. Avantajul corturilor cu capsula este eliminarea condensului in perioda rece a sezonului, scaderea efectului de sera provocat de razele UV la interior, cresterea confortului termic si, nu in ultimul rand, tinerea la exterior a rozatoarelor, serpilor sau insectelor.

Practic, capsula interioara va ofera un nivel de protectie imposibil de egalat de corturile clasice cu o singura foaie si groundsheet detasabil.

Constructia este de tip pram hood, pe cadru rigid din aluminiu. Sectiunile barelor asigura stabilitate impotriva vantului si timp scazut de montare si demontare a cortului, Lok Down avand nevoie doar de cateva minute pentru a fi ridicat pe vadul de pescuit. Sistemul rigid pram hood reprezinta standardul acceptat pentru corturile moderne de crap.

Cu toate acestea, Lok Down vine cu un plus chiar si fata de corturile clasice cu capsula interioara: foaia de pamant groasa (Heavy Duty Groundsheet) se livreaza in pachetul standard si se poate atasa de cort fara sa montati capsula sau, daca terenul sau temperatura o cere, sa il folositi ca protectie suplimentara pentru groundsheet-ul capsulei.

Fabricat din material textil premium, cu grad ridicat de impermeabilitate si respirabilitate.
Partea frontala protejeaza intrarea de infiltrarea apei cand ploua.
Dotat cu ferestre de aerisire.

Punctele de ancorare sunt metalice cu posibilitatea de tensionare suplimentara a materialului.
Se livreaza cu bare longitudinale de tensionare, cu husa de transport generoasa ca dimensiuni si cuie de ancorare cu burghiu
deschidere=3.26m x h=1.63m x adancime=2.66m  
Greutate: 17.4kg

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

TF Gear Lok Down 2 Man Bivvy

  • 1.980,00 Lei
  • Fără TVA: 1.980,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: corturi