Tub Siliconic UniCat Power Rig Sleeve 1m

Power Rig Sleeve sunt tuburi foarte moi folosite in pescuitul la somn. Foarte elastice, puteti trece prin ele noduri, carlige sau vartejuri. Le mai puteti folosi ca si opritoare pentru plute sau protectii la nod. Disponibile in 3 culori: rosu, negru si transparent.

Lungime: 1m

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Tub Siliconic UniCat Power Rig Sleeve 1m

  • 19,74 Lei
  • Fără TVA: 19,74 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: accesorii pescuit la somn