Stoc Epuizat Umbrela Matrix Over The Top Brolly 115cm

Umbrela Over The Top Brolly este confectionata din polyester rezistent si durabil. Cadrul este usor si rezistent iar stalpul central este extra-lung, oferind o deschidere suficient de spatioasa. Diametrul este de 115 cm (45") si este recomandata si pentru "pole fishing" datorita spatiului de transport de 360º.

Caracteristici:

    Materialul exterior: 100% poliester;
    Diametru: 115 cm (45");
    Spatiu mult mai mare decat brollitele conventionale;
    Stalp central extra-lung;
    Spatiu de transport de de 360º


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Umbrela Matrix Over The Top Brolly 115cm

  • 398,00 Lei
  • Fără TVA: 398,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: umbrele