UniCat Shrink Tube XXL

Tub termocontractil Unicat Shrink Tube XXL folosit pentru matisirea si protejarea nodurilor de la carlige. Pur si simplu debitezi bucatica de care ai nevoie si o tii deasupra aburului sau in apa clocotita. Se va strange pe tija carligului, pe agrafa sau noduri. Grija pentru nodurile desfacute pur si simplu dispare.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

UniCat Shrink Tube XXL

  • 6,16 Lei
  • Fără TVA: 6,16 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: accesorii pescuit la somn