Yum Craw Chunk 9.5cm Green Pumpkin Purple Flake

Clesii de pe un rac se mișcă mereu. De asemenea si clestii de pe YUM Craw Chunk sunt supradimensionati, dar subțiri, astfel încât să se onduleze cu fiecare mișcare a lansetei sau cu cea mai mică miscare a curentului apei. Sunt atașati de un corp realist, cărnos, perfect pentru a fi folosit ca jig trailer sau pentru flippin și pitchin pe Texas Rig.

Foarte multi pescari care au curatat un salau, o stiuca sau un somn  prins au putut constata ca in stomacul lor de cele mai multe sunt melci si raci , care de cele mai multe ori reprezinta hrana importanta a acestora.

Craw Chunk este imitatia perfecta de rac,  vietuitoare subacvatica,cu clesti mereu in miscare. Firma Yum produce aceste momeli de foarte mult timp, fiind cei mai buni in domeniu, iar dupa mai multe studii au ajuns chiar sa le aduca, cateva imbunatatiri in plus care sa le faca unele din cele mai prinzatoare momeli de pe piata.
8 bucati / plic


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Yum Craw Chunk 9.5cm Green Pumpkin Purple Flake

  • 22,00 Lei
  • Fără TVA: 22,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: Shaduri, grub, raci, swimbait, pescuit la salau