Yum Craw Papi 7cm Green Pumpkin/Purple Flake

Aceasta naluca este rezistenta si durabila cu un corp catifelat si moale la atingere. Beneficiaza de una dintre cele mai realiste forme ale oricarei imitatii de raci cu profil slim. Clestii naturali supradimensionati sunt plini de actiune atractiva.

Deoarece prezinta o coada solida, este foarte eficient pe montura Carolina  sau Texas si nu in ultimul rand pe jiguri clasice. De foarte multe ori este folosit cu rezultate extraordinare si pe carlige atasate.

12 bucati / plic


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Yum Craw Papi 7cm Green Pumpkin/Purple Flake

  • 22,00 Lei
  • Fără TVA: 22,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: Shaduri, grub, raci, swimbait, pescuit la salau