Yum Crawbug 6.40cm Crawdad

Yum Crawbug este natura recreata, o naluca proiectata cu caracteristici tridimensionale, niciodata vazute intr-o momeala de silicon. Detaliul uimitor de realist, corpul gol special conceput pentru a permite o aspiratie superioara in gura rapitorului si textura moale sunt imitatia perfecta a racilor din apele noastre. Excelent pentru capturarea exemplarelor de talie cum ar fi salaul si somnul in momentele cand se pare ca nici o momeala nu-i incita la atac.

8 bucati / plic


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Yum Crawbug 6.40cm Crawdad

  • 19,00 Lei
  • Fără TVA: 19,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: Shaduri, grub, raci, swimbait, pescuit la salau