Zeck Rig Puller

Un accesoriu robust, prevazut cu un carlig de otel, Zeck Rig Puller este un tragator de noduri ideal in pescuitul la somn, acelor pescari care vor sa eficientizeze strangerea nodurilor.

De asemenea poate fi utilizat pentru verificarea si fixarea agrafelor, vartjelor, etc pe riguri sau monturi.

Dispune de un design ergonomic,manerul asigurand o priza ferma in momentul strangerii nodurilor pe carlige sau varteje. Robustetea atat a manerului cu finisaje de culoare verde, cat si a carligului, fac din acest tragator de noduri Zeck, un accesoriu indispensabil pentru pescarii de somn.

Caracteristici:

    Tipul accesoriului: Dispozitiv pentru strans noduri
    Material: Plastic, carlig rezistent din otel
    Culoare: Verde
    Ambalaj: Plic cu o bucata

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Zeck Rig Puller

  • 14,27 Lei
  • Fără TVA: 14,27 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: accesoriu facut noduri