Zeck Vertical Jig White 120g

Această este naluca pentru pescuitul pe vertical.

Se joaca din varful lansetei cu o smucituri scurte si se lasa sa cada usor într-o manieră controlată. În timpul mișcării în sus, naluca creează o vibrație de înaltă frecvență care poate fi simțită în toată lanseta.

În faza de scufundare, Vertical Jig se prăbușește seducător atunci când găsești viteza potrivită.

Vibrația de înaltă frecvență la jigging este ceea ce face ca Vertical Jig să fie atât de irezistibil pentru somn. Somnii sunt adesea chiar atrași de la mare distanță și provocați să atace. Datorită celor două cârlige și a dimensiunii destul de mici a momelii, mușcăturile ratate sunt foarte rare.

Un strat dur de pulbere protejează metalul în mod fiabil și asigură că naluca este luată cu mai puțină suspiciune.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Zeck Vertical Jig White 120g

  • 80,26 Lei
  • Fără TVA: 80,26 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: cicada somn