Jiguri Vanfook DJ-31B Ball Jig 6/0 10g 7buc/plic

Vanfook este unul dintre cei mai mari producatori de carlige din lume, cu o traditie de peste 100 de ani.

Toate carligele sunt produse in Japonia cu materiale de cea mai buna calitate si sunt concepute sa satisfaca nevoile tuturor pescarilor, indiferent de stilul de pescuit practicat.

Carligele Vanfook sunt folosite de o mare parte din producatorii mondiali de naluci premium, in special la lingurite si voblere de mici dimensiuni.

Designul carligelor Vanfook este absolut unic iar eficienta acestora este cunoscuta si apreciata de milioane de pescari din intreaga lume.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Jiguri Vanfook DJ-31B Ball Jig 6/0 10g 7buc/plic

  • 15,00 Lei
  • Fără TVA: 15,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: jiguri