Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII
 
Website-ul www.proangler.ro este operat de PROANGLER FISHING SOLUTION SRL, având sediul social în București, Calea Ferentari nr 76A, ScB, Ap 50, Et 6, România, înregistrată la Registrul Comerțului București sub nr.F40/1653/2016 cod unic de înregistrare 36620194 număr de telefon 0735197278 si adresă de e-mail robescudinu@yahoo.com
Prezentul document stabilește termenii şi condiţiile de utilizare a website-ului www.proangler.ro (denumit în continuare “Website”) și condițiile de achiziţionare a produselor comercializate prin intermediul acestui Website (denumit în continuare „Termenii și Condițiile").
Politica de retur, Politica de confidențialitate, Politica privind modulele cookie www.proangler.ro, precum și orice alte documente la care se face referire în cuprinsul acestui document, fac parte din Termeni și Condiții.

Prin utilizarea Website-ului, prin logarea în cadrul acestuia şi prin accesarea serviciilor oferite de către www.proangler.ro acceptați Termenii şi Condiţiile detaliate mai jos, cu toate consecinţele care decurg din acceptarea acestora. Prin acceptarea Termenilor și a Condiţiilor, sunteţi, de asemenea, de acord cu Politica de retur, Politica de confidențialitate, Politica privind modulele cookie www.proangler.ro, precum și cu toate celelalte documente menționate în cuprinsul prezentului document. Dacă nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile, vă rugăm să nu utilizați acest Website.


Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile înainte de a utiliza acest Website și de a efectua orice comandă prin intermediul acestuia.
Prezentele Termeni și Condiții se aplică exclusiv între www.proangler.ro și orice persoană care vizitează Website-ul, denumită în continuare ‘Utilizator’, sau achiziționează produse și/sau servicii de pe Website, denumită în continuare “Cumpărător” de pe Website, denumite în mod colectiv ‘Părțile’.


Prin utilizarea acestui Website confirmați că sunteți major sau că ați primit permisiunea părinților și că aveți capacitatea juridică de a încheia un contract și de a plasa ulterior o comandă pe Website.


Prin inregistrarea unei Comenzi pe Website, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.


Notificarea primită de către Cumpărător, după efectuarea Comenzii are rol de informare și nu reprezintă acceptarea Comenzii. Această notificare se face electronic (e-mail), prin sms sau telefonic.


Pentru motive justificate, Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica cantitatea Produselor si/sau Serviciilor din Comanda.

Preturile afisate au titlu de propunere de oferta si acceptarea lor prin plasarea unei comenzi nu constituie obligatie contractuala decat in momentul confirmarii prin e-mail de catre noi si a emiterii documentului fiscal.

Daca modifică cantitatea de Produselor și/sau Servicii din Comandă Vânzătorul va anunța Cumpărătorul pe adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția Vânzătorului la efectuarea Comenzii.

Dacă clientul nu este de acord cu noua Comandă acesta o poate modifica/anula, iar Vânzătorul va returna suma plătită de Cumpărător în maxim 14 de zile de la confirmarea modificării/anulării comenzii.


Contractul se considera încheiat între Vânzător și Cumpărător în momentul primirii de către Cumpărător de la Vânzător, prin intermediul poștei electronice și/sau SMS a notificării de expediere a Comenzii.
Informațiile puse la dispoziție de către Vânzător pe Website vor sta la baza Contractului, în completarea acestuia putând fi și alte documente cum ar fi certificatul de garanție și/sau certificatul de conformitate emis de către vânzător sau un furnizor al acestuia pentru produsele achiziționate.


In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, Proangler.ro  isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.


PROANGLER FISHING SOLUTION SRL
are contracte de revanzare cu importatori unici sau cu cei mai mari importatori ai marcilor prezente in Romania.

Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.
Proanler.ro  va asigura confidențialitatea datelor dumneavoastră, respectiv a datelor de autentificare, parolei şi tuturor celorlalte detalii în legătură cu contul creat pe website-ul www.proangler.ro, în conformitate cu Politica de confidențialitate. Cu toate acestea, este responsabilitatea dumneavoastră să vă asigurați că informațiile privind contul creat pe Website rămân confidenţiale în orice moment și că nu vor fi transmise către terți.


Vă rugăm să aveți în vedere că puteți face o comandă valabilă pe Website numai dacă ați împlinit vârsta de 18 ani și doriți ca Produsele și/sau Serviciile să fie livrate/prestate pe teritoriul României. Este nevoie în mod necesar de o adresă de email valabilă/activă şi un număr de telefon la care puteți fi contactat cu uşurinţă.