Nou! Mulineta Ryobi Method Feeder Riken 4000

O mulineta construita pentru pasionatii tehnicii feeder si method feeder, care intruneste toate atuurile unei mulinete dedicate acestui stil de pescuit.

Bineinteles, sintagma method feeder este una mult prea exacta, pescuitul clasic la feeder cu cosulete pe tuburi antirasucitoare fiind perfect pretabila pentru acest produs.

Unul dintre cele mai importante atribute, raportul ridicat de recuperare, se regaseste si la aceasta serie de mulinete: 5.0:1 (5,0 spire de fir asezate la un singur tur de manivela).

Viteza la recuperare este importanta, pentru ca vorbim de un stil activ, in care nadirea succesiva necesita o activitate continua, care implica intreg ansamblul: mulineta, fir, lanseta.

Method Feeder Fine are corpul din grafit, menit sa compenseze cu tamburul de aluminiu, important pentru cei care adopta un pescuit activ, in care mulineta este solicitata continuu prin lanseuri succesive. 6 Rulmenti sunt inserati in punctele cheie ale angrenajului plus unul, la galet.

Recomandam armarea pe lansete medium feeder cuprinse intre 2.70 si 3.60m.

Specificatii tehnice:

    Aplicatie: Method Feeder
    Material Rulmenti: Otel Inoxidabil
    Frana: frontala
    Sistem de control al oscilatiilor: Wormshaft
    Design & Concept: Ryobi

    Marime tambur: 4000
    Numar Rulmenti: 6+1
    Material Rulmenti: Otel Inoxidabil
    Raport de recuperare: 5.0:1
    Material Corp: Grafit
    Tambur Principal: Aluminiu
    Frana: frontala
    Capacitate: 0.25mm - 310m
    Greutate: 370g
    Sistem de control al oscilatiilor: Wormshaft


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Mulineta Ryobi Method Feeder Riken 4000

  • 338,00 Lei
  • Fără TVA: 338,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00