Nou! Mulineta Carp Expert Evolution Match 4000

Rezultatul dezvoltării orientate către pescuitul la crap este această mulinetă cu frana frontala, care îndeplinește cerințele metodologiei în ceea ce privește raportul de transmisie, numărul de rulmenți și poziționarea acestora, fie pentru pescuit cu pluta, fie pentru pescuit cu feeder

Datorită tamburului său superficial, nu este necesar să așezați sute de metri de fir valoros pe tambur, este suficient să aibă între 100 și 150 de metri, dar să fie de cea mai bună calitate.

Luând în considerare cele de mai sus, obținem o mulinetă cu frana micro, ușor de utilizat, potrivită pentru orice, oferind o experiență plăcută în pescuit.

Frana Micro - Rolul sistemului său de frână micro este crucial în timpul luptei cu peștele. Frâna modernă, cu ajustări precise și materiale impecabile, poate fi reglată cu finețe și precisie, oferind o funcționare perfectă, fără blocări.

- Are o funcționare netedă
- Fiabilă, nu o piesă de schimb anuală
- Sistem de frână precis, în cazul nostru, prima frână cu discuri mari
- Manivelă și rotor echilibrate

4000/0.20 mm/160m

Marime tambur:4000
Nr rulmenti:7+1
Sistem de franare frontala
Raport recuperare:5.7:1
Material carcasa:grafit
Material tambur: aluminiu
Capacitate tambur:0,20 mm / 160 m
Greutate:270g


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Mulineta Carp Expert Evolution Match 4000

  • 250,00 Lei
  • Fără TVA: 250,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00