Stoc Epuizat Nada Benzar Feeder Series Crap 1kg


În cazul pescuitului la ciprinide nada are ca și bază amestecul semințelor cu conținut ridicat de carbohidrați (porumb, grâu).
Acestora sunt adăugate produse de patiserie, biscuiți și tot felul de delicatese.


Pentru a accelera metabolismul peștilor, semințele de ulei au fost, de asemenea, adăugate la materiile prime. Ele sunt, în majoritatea cazurilor, semințe de floarea-soarelui și arahide prăjite.
Acestea sunt completate cu aditivi cum ar fi semințele de cereale uscate, fulgi de porumb, pastoncino și TTX.

În multe cazuri nadele nu mai includ arome suplimentare, ingredientele în sine inundă mirosul care atrage rapid peștii și îi stimulează să se hrănească.

Aceste nade sunt specifice fiecărei specii de pește, de aceea diferă în ce privește mărimea particolelor, cât și al componentelor pentru obținerea celui mai bun rezultat pe malul apei.

Pot fi îmbunătățite prin adăugarea de nadă vie, viermuși, larve de Chironomus pentru o eficiență maximă.Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Nada Benzar Feeder Series Crap 1kg

  • 10,00 Lei
  • Fără TVA: 10,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: nade si momeli