4Predators Tackle Box 130buc

Vrei sa pleci la pescuit si nu esti sigur ce gasesti in balta ?
Noi iti propunem o solutie ce nu va da gres in fata niciunui peste rapitor de la noi din tara: 4Predators Tackle Box

Dedicat pescarului aventurier, kitul contine 130 naluci siliconice, ideale pentru orice situatie, 20 naluci intre 4 si 6 cm pentru biban ( 5 bucati Fork Shad 4cm, 5 bucati Sinner Shad 5cm, 5 bucati HD Light 6cm si 5 bucati Ninja Shad 6cm), 55 naluci intre 7 si 8 cm pentru salau, stiuca si bass ( 35 bucati Finesse Impact 7cm, 10 bucati Worm Shad 8cm, 5 bucati Riku Shad 8cm si 5 bucati Tengu Shad 8cm) si inca 55 intre 9 si 10 cm pentru stiuca, salau si somn (20 bucatu Slim Shad 9cm si 30 Finesse Impact 10cm si % bucati Crazy Frog 10cm).

Varietatea de marimi, forme si culori garanteaza o partida de succes.

Tip naluca : shad ( produs din cauciuc siliconic)

Recomandat la : biban, salau, stiuca, bass, somn

Fabricat in : Romania

Mod de ambalare : Recipient Plastic tip PP

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

4Predators Tackle Box 130buc

  • 95,00 Lei
  • Fără TVA: 95,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: Shaduri, grub, raci, swimbait, pescuit la salau