Adeziv Fiiish Lipit Naluci
Un lichid genial care poate repara naluca soft rupta. Aplicati cateva picaturi cu varful pipetei de la flacon, si acoperiti usor suprafetele pe care doriti sa le lipiti impreuna. Lasati rasina sa stea si sa lucreze timp de 20 de minute si naluca va fi la fel de buna ca noua! Pastrati capacul inchis daca nu folositi adezivul, pentru a evita evaporarea. Cele mai bune conditii de pastrare - depozitat rece si ferit de lumina directa a soarelui.
- contine 10 ml

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Adeziv Fiiish Lipit Naluci

  • 39,00 Lei
  • Fără TVA: 39,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: accesorii pescuit, accesorii naluci