Berkley Fusion19 Leader Kit Fluorocarbon

Cu aceste truse complete personalizate, crearea propriului inaintas pentru pescuitul cu naluci este de lucru în doar câteva minute!

Setul conține tot ce aveți nevoie pentru a vă face inaintas din fluorocarbon,  pentru pescuitul la salau/stiuca. Cleștele de înaltă calitate, materialul de vârf, agrafele și sertizarea garantează o conexiune puternică cu naluca dumneavoastră pentru pescuitul preferat.

Un kit complet pentru a-ți crea propriii inaintas pentru salau/stiuca
Inclusiv clești și componente de calitate superioară
Ușor și rapid

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Berkley Fusion19 Leader Kit Fluorocarbon

  • 209,50 Lei
  • Fără TVA: 209,50 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: kit leader, cleste, inele sertizare, agrafe, vartej, inaintas salau, inaintas stiuca