Montura Maver Hair Rig Inturn Carlig Nr 6

Montura destinata pescuitului la crap, ce combina carligul Maver Long-Shank si firul textil Maver Jurassic Braid. Firul are un profil subtire, se aseaza foarte bine pe substrat si este foarte rezistent la abraziune. Montura poate fi utilzate atat cu momeli flotante, cat si cu momeli scufundatoare.

    Carlig >>> Maver Long Shank;
    Fir >>> textil Maver Carp Jurassic Smooth Braid 15lbs
    Vartej >>> nr 8 non-reflexiv
    Mod de ambalare: 1buc/plic
    Accesorii utlizate: vartej, shrink-tube, stoppereSpune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Montura Maver Hair Rig Inturn Carlig Nr 6

  • 10,40 Lei
  • Fără TVA: 10,40 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: monturi pescuit