Stoc Epuizat Fox Edges Micro Line Aligner 10buc/plic Nr.6-2

Versiune mai discreta a mansoanelor extrem de populare Trans Kaki Line Aligna. Ideale pentru pescarii care doresc sa pescuiasca cu monturi si prezentari de finete. Elimina nevoia unui tub termocontractabil. Ajuta la crearea unui unghi agresiv al carligului.

Trageti mansonul peste ochetul carligului si puteti fi sigur ca montura va lucra perfect la cea mai mica atingere a momelii. Fabricate din cauciuc siliconic de foarte buna calitate, cu rigiditate controlata. Disponibile in doua variante de dimensiuni: 10-7 si 6-2.

Caracteristici:

    Micro ligne aligner de finete;
    Material: cauciuc siliconic;
    Creeaza un unghi agresiv carligului;
    Doua variante de marime: 6-2
    Mod de ambalare: 10buc/plic.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Fox Edges Micro Line Aligner 10buc/plic Nr.6-2

  • 26,00 Lei
  • Fără TVA: 26,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: accesorii pescuit