Plumb culisant ET hexagonal 60g

Plumb hexagonal culisant folosit preponderent in pescuitul pe ape curgatoare. Forma sa aplatizata hexagonala il face sa se aseze foarte bine pe substrat. Se poate folosi in monturi de tip inline. Se recomanda folosirea acestor plumbi in pescuitul din barca sau de pe mal la Dunare.

Greutate: 60g
Nr bucati/pachet: 1

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Plumb culisant ET hexagonal 60g

  • 2,90 Lei
  • Fără TVA: 2,90 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: plumbi