Plumb Rapture Cilindric Teck Sink Stick Sinker 4buc 21g

Plumbi in forma de tigara, creati special pentru stilul drop-shot. Se folosesc cand pestii sunt deasupra substratului. Sunt dotati cu un vartej special care nu necesita nod si care se poate elibera singur in cazul agatarii. Colorat camo pentru un camuflaj perfect cu substratul.

4buc/plic
Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Plumb Rapture Cilindric Teck Sink Stick Sinker 4buc 21g

  • 19,00 Lei
  • Fără TVA: 19,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: plumbi