Sac Pastrare Prologic C Series Green-Black L 100 X 70cm

Sacul de păstrare Prologic C-Series Carp este ideal pentru situațiile când trebuie să păstrați un crap trofeu pentru mai mult timp.

Este disponibil în două dimensiuni și are o plasă moale, prietenoasă cu peștele, un fermoar supradimensionat și ușor de operat, rezistent, cu inel de blocare și clemă de fixare. Cea mai bună parte este că totul poate fi depozitat în husa de transport inclusă în preț.

- Plasă moale, prietenoasă cu peștii
- Fermoar rezistent cu inel de blocare
- Cablu de legare
- Semnal Hi-viz plutitor
- Poate fi fixat de suportul de lansetă
- Bagaj de mână

L - 100x70cm,

XL - 120x80cm

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Sac Pastrare Prologic C Series Green-Black L 100 X 70cm

  • 96,11 Lei
  • Fără TVA: 96,11 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: Mincioage, juvelnice şi saci