Aditiv Lichid Benzar Mix 500ml Scobar

Aditiv Lichid Benzar Mix ideal pentru utilizarea cu gama de nade Benzar Mix, se gasesc în flacoane de 500 de ml si se folosesc pentru personalizarea amestecului de nădire în funcție de speciile de pești căutate.

Se utilizează un flacon de aromă lichidă diluat în apa de înmuiere pentru 4-5 kg de nadă uscată. Pentru 1kg de nada se folosesc 2-4 capacele de aroma lichida.

Arome disponibile: Octopus, Secret, Afine, Coriandru, Usturoi, Lucerna-Amur, Big-Fish, Anason, Miere, Brasem, Cascaval, Scortisoara, Capsuni, CSL, Baza-Crap, Scoica, Scobar, Crap-Caras, Porumb- Dulce, Tutti-Frutti, Scopex, Krill, Larve de Libelula.Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Aditiv Lichid Benzar Mix 500ml Scobar

  • 14,00 Lei
  • Fără TVA: 14,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: nade si momeli