Stoc Epuizat Aditiv Solar Max Attract Club Mix 200ml
Acesti aditivi prietenosi cu saculetii PVA, reprezintă următorul nivel de stimulatori din zona unde pescuiti. Formulele extrem de solubile sunt imbunatatite cu nutrienți și atractanti, atrăgând peștii pe vad, oferindu-ți cea mai bună șansă posibilă de a avea o prezentare.- Dip de baza pentru carlig

- 200 ml


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Aditiv Solar Max Attract Club Mix 200ml

  • 55,00 Lei
  • Fără TVA: 55,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: bolliesuri, pelete, pop-up