Nou! Agrafe Rapide Sakura WD Snap X-Strong Nickel 10buc Nr 5 32kg

Agrafele Sakura WD Snap X-Strong au un profil puternic în formă de picătură de apă. Compacte și construite cu fir de oțel inoxidabil mai rezistent decât agrafele WD Snap obișnuite, acestea sunt perfecte pentru utilizarea nălucilor de dimensiuni mari sau mai grele, pentru pescuitul prădătorilor mari în apă dulce sau sărată.

Configurația lor foarte largă în partea de sus oferă o libertate completă de mișcare nălucilor și sunt recomandate pentru pescuitul cu năluci de tip nageur și alte tipuri de năluci de suprafață.

De fapt, agrafele WD Snap X-Strong prezintă o formă foarte rotunjită care nu împiedică mișcările laterale și alunecările nălucilor rigide. Acestea pot cu adevărat să-și exprime calitatea de înot așa cum ar face-o dacă ar fi atașate cu o nod simplu!

Mai degrabă rezervate pentru pescuitul în apă sărată, aceste agrafe pot fi folosite și în apă dulce pentru pescuitul cu năluci mari pentru știucă sau în pescuitul exotic.

Oțel inoxidabil, finisaj nichelat.

Pachet de 10 bucăți.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Agrafe Rapide Sakura WD Snap X-Strong Nickel 10buc Nr 5 32kg

  • 9,88 Lei
  • Fără TVA: 9,88 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00