Nou! Ancore BKK Viper-41 5buc / Nr. 4/0

Viper-41 este o ancora puternica și ascutita de 4xstrong, proiectata cu vârfuri de ac lungi și drepte cu o curba foarte agresivă, dezvoltate pentru tehnicile de pescuit la suprafata apei.

Una dintre tehnicile  care au fost vizate în timpul proiectării lui BKK-VIPER-41 a fost pescuitul cu naluca de top water.

Ceea ce ne-am dorit să obținem cu acest cârlig a fost o structura mai ușoară care să reducă impactul acesteia asupra acțiunii de înot a nalucii, maximizând în același timp puterea de penetrare și de reținere a acesteia.

Pentru a reduce greutatea totală a ancorei și pentru a o face să rămână mai aproape de nalucă, astfel incat in zonele cu iarba aproape de suprafata sansele de a se incarca cu iarba sa fie aproape zero, a fost scurtat secțiunea sudată a înaltelor, oferind astfel și mai multă flexibilitate structurii.

Punctul varfului este conceput pentru a maximiza rata de agățare atunci când pescuiți în apă la suprafata sau când vizează peștii care absorb naluca, în timp ce forma agresivă a curbei asigură că ancora nu se desprinde atunci când peștele se zbate și sare din apă.

BKK-VIPER-41 este acoperit cu Bright Tin pentru a rezista chiar și în mediile dure de apă sărată și vine într-o gamă largă de dimensiuni (6 până la 6/0) pentru a se potrivi unei game imense de naluci, de la vibrații mici la stickbaits și poppers SW mari.

Finisajul calitativ din faza de fabricatie, atentia acordata fiecarei parti de sudura, avanduse in vedere toate partile ancorei astfel incat sa fie perfect echilibrata, fac aceasta ancora ideala in tehnici avansate in care influenta ancorei asupra evolutiei momelii nu trebuie sa schimbe nimic din prezentarea cat mai naturala si atractiva.Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Ancore BKK Viper-41 5buc / Nr. 4/0

  • 59,00 Lei
  • Fără TVA: 59,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00