Stoc Epuizat Spray Autoaparare Flashlight Tornado 50ml

Sprayul Flashlight Tornado reprezintă o categorie complet nouă de spray-uri defensive, care în prezent nu are echivalent pe piață cu spray-uri defensive.

O lanternă super-strălucitoare cu diodă LED albă a fost adăugată la spray-ul defensiv clasic. Majoritatea situațiilor critice, în timpul cărora oamenii se apără prin spray-uri defensive, au loc în special în întuneric.

Nu este practic să țineți lanterna într-o mână și să pulverizați în cealaltă. Mai mult, este destul de problematic să coordonezi mișcările ambelor mâini în situații critice.

În același timp, este necesar să îndreptați spray-ul exact către fața atacatorului și, prin urmare, lanterna ar trebui să arate locul în care gazul iritant ar trebui să lovească adversarul.

„Lanternele noastre de pulverizare” fac acum posibilă manipularea atât a lanternei, cât și a spray-ului doar cu o mână și să folosim astfel cealaltă mână pentru o mai bună apărare.

 Raza de lumină permite vizarea precisă către țintă.

Compania ESP a contribuit prin această inovație semnificativă a spray-urilor defensive la îmbunătățirea nivelului general de autoapărare.

Capul special cu diodă LED super-strălucitoare este montat pe spray-ul clasic (Oleoresin Capsicum - OC 15%).

Capacul de acoperire, care previne pulverizarea nedorită, conține două baterii CR2032 și servește în același timp și ca întrerupător de lumină.

Este posibil să folosiți aceste „Lanterne de pulverizare” în întuneric ca lanternă obișnuită.

În caz de pericol, puteți începe imediat apărarea doar prin apăsarea butonului. Un reflector intens luminează fața agresorului și îl orbeste.

Spre deosebire de lanternele de pulverizare obișnuite SFL-01 POLICE TORNADO, această versiune poate pulveriza în orice poziție, adică chiar și în poziție cu capul în jos.


Compoziția chimică a conținutului neinflamabil de spray (conține mai puțin de 1% din substanțe inflamabile) îndeplinește cerințele pentru sprayurile de piper utilizate de forțele de poliție (certificat conform standardului german), cum ar fi intervalul garantat al temperaturilor de lucru de la -20 ° C la + 50 ° C, inofensivitate etc.

Conținutul vasului de pulverizare este fabricat de renumita companie germană, iar compoziția sa este identică cu cea utilizată de poliția germană.

Sistemul de cap echipat cu o lanternă LED a fost deja brevetat în SUA (brevetul SUA: 7.121.432), în Europa (EP 1530019) și în Rusia (brevetul RU: 2353888).

Lichidul proiectat este mai puțin vulnerabil la influența vântului blând.

Raza de actgiune este de aprox. 4m


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Spray Autoaparare Flashlight Tornado 50ml

  • 67,02 Lei
  • Fără TVA: 67,02 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: autoaparare