Stoc Epuizat Cort Carp Pro Bivy Profesionist

Cortul de cea mai buna calitate si cel mai incapator din oferta Carp Pro. Dimensiuni: 280x315x155

Fabricat din cele mai moderne materiale impermeabile, (rezistent la o presiune hidrostatica de 10.000 mm coloana de apă) și cadrul din aluminiu construit pe bare de 16mm garanteaza stabilitatea cortului in cele mai vitrege conditii meteo. Partea din față a cortului are două ferestre si usi cu plasă de țânțari integrată, cu o parte din nailon transparent pe ele. Acesta este montat cu Velcro și pot fi combinate după cum doriți, iar partea din fata poate fi, de asemenea, eliminata, dacă se dorește. Ferestrele dispuse in partea de spate ofera o aerisire interioara mai buna si ventilatie individuala celor doi pescari. Pachetul contine foaie de pamant (groundsheet), cuie de cort, bare de tensiune si husa de transport.  

Greutate: 14kg , lungime transport :115 cmSpune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Cort Carp Pro Bivy Profesionist

  • 1.230,00 Lei
  • Fără TVA: 1.230,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: corturi