Stoc Epuizat Cort Carp Pro Maxi Shelter 2+

Cort mare de crap cu o capacitate de 2 persoane. Fabricat din material durabil cu rezistență la apă de 5000 mm. Betele de montare pliabile din aluminiu cu sistem de prindere rapid Speedup facilitează configurarea (sau plierea) cortului în câteva minute! Cupola cortului este echipată cu plase de țânțari, ca urmare a cărei aerisire bună este asigurată în cameră, este întotdeauna uscată și ușoară. Ferestrele și ușile sunt, de asemenea, echipate cu plase de țânțari.

Cortul are două intrări - în față și în spate. Ușa din față a cortului poate fi ridicată și instalată sub formă de baldachin prin fixarea acesteia cu doi stâlpi pliabili. Geamul din spate este realizat din material PVC transparent și poate fi închis din interior, dacă este necesar. În caz de vreme rea, toate ușile și ferestrele sunt închise. Groundsheet detașabil și fixat cu velcro.

Varful cortului este protejat de ploaie cu o folie suplimentara. Un capac plasat deasupra cupolei creează un „spațiu de aer” care permite o bună ventilație, chiar și atunci când cortul este complet închis pe timp ploios. Astfel, pe vreme rea, cortul poate fi bine închis și puteti aștepta vremea rea ​​la căldură și confort. Cortul este perfect adaptat condițiilor extreme, este echipat cu cârlige de furtună care se pot înșuruba în pământ.

Dimensiunea cortului permite nu numai să vă relaxați pe un scaun sau pe un pat, ci și să vă deplasați liber în interior, să așezați echipamente sau să pregătiți monturi. În ciuda dimensiunilor sale impresionante, atunci când este pliat, cortul este foarte compact și ocupă puțin spațiu - 121 × 24 × 24 cm. Pentru transport, este completat cu o husă din țesătură Oxford.

Dimensiuni cort: lățime - 305 cm,
Adâncime - 274 cm,
Inălțime - 203 cm.
Diametrul tuburilor din aluminiu este de 22/16 mm.
Greutate - 16,4 kg.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Cort Carp Pro Maxi Shelter 2+

  • 1.320,00 Lei
  • Fără TVA: 1.320,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: corturi