Stoc Epuizat Vesta de salvare automata Allroundmarine 165N

O vestă de salvare care se umflă automat in momentul impactului cu apa.

De asemenea, se declanseaza si prin tragere manuala de snurul de siguranta. Nu se recomanda folosirea acestui model de catre persoane sub 40 Kg. Poate fi utilizata atât pe apele interioare domestice, cât și pe mare, fiind de asemenea, rezistenta la valuri ridicate.

- Certificare ISO 12402-3
- Greutate minimă de susținut 40kg
- Forța de plutire 150N
- Dimensiunea circumferinței peste piept 55-140cm


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Vesta de salvare automata Allroundmarine 165N

  • 464,46 Lei
  • Fără TVA: 464,46 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: veste si colaci de salvare