Perna Energo Team Baby Biban 50cm

Oricare dintre pernele noastre realiste, în formă de pește, pot fi cadoul perfect fie pentru copiii pescari, fie pentru adulți.

Imprimati cu o grafică sofisticată, peștii de dimensiuni reale pot servi ca un plus distractiv la fermele de pescuit și la căsuțele de pe malul apei. Dacă nu ați reușit să prindeți pești, puteți face poze distractive în timp ce pozați cu pernele.

Oferă-i prietenului tău pescar un cadou cu una dintre pernele populare.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Perna Energo Team Baby Biban 50cm

  • 62,00 Lei
  • Fără TVA: 62,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: cadouri