Carlig Owner Chinta 50340 Nr 14 17buc/plic

Carligele Owner din gama 50340 CHINTA sunt caracterizate ca fiind carlige universale cu larga aplicabilitate. Sunt fabricate din sarma subtire de otel Hi-Carbon - deci sunt elastice, sunt forjate si au varful deosebit de ascutit.

Pentru cei interesati, pot fi reconditionate cu un accesoriu de ascutit carlige (eventual diamantat) – nu isi pierd calitatea. Pot fi utilizate in pescuitul cu aproape orice tip de momeala. Dimensiunile mici si medii se preteaza la nade gen viermi, larve, rame, seminte, particule, mamaliga, etc.

Dimensiunile mari sunt potrivite pentru pescuitul cu pstisor viu sau broasca la rapitor. Plaja mare de pesti tinta vizati - oblete, babusca, platica, caras, crap, scobar, biban, mreana, clean, explica succesul acestui produs. Practic Owner Chinta 50340 acopera intreaga paleta de stiluri de pescuit stationar, intelegand aici: feeder, match, varga (telescopica si/sau rubeziana), bologneza etc.

Culoarea BLACK CHROME le face sa fie practic universal valabile, indiferent de genul de apa pe care pescuim. De altfel denumirea Owner Chinta este echivalentul excelentei in universul carligelor de pescuit sportiv.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Carlig Owner Chinta 50340 Nr 14 17buc/plic

  • 8,29 Lei
  • Fără TVA: 8,29 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: carlige, carlige crap