Carlige Guru LWG Feeder Special 10buc/plic Nr 20

Cârligele cu ochi Guru LWG Feeder Special sunt un instrument versatil pentru pescarul căruia îi place să pescuiasca in lacuri, balti și râuri. Este perfect atunci când țintiți platica, carasul, ciortanul sau specii similare.

Guru LWG Feeder Special Eyed Hook este un instrument versatil și poate fi folosit pe orice fir de pescuit. A fost proiectat ținând cont de pescar, făcându-l perfect atât pentru iubitorul de method cat si cel ce pescuieste la stationar.

Modelul original Feeder Special a fost foarte popular de-a lungul anilor și, desigur, publicul a cerut și ideile echipei profesioniste de pescuit la match care au ajutat la dezvoltarea unei versiuni a acestui model!

Utilizarea principală a acestui cârlig este, desigur, pentru monturile fir de păr.

Atunci când este utilizată montura fir de păr, pescarii vizează adesea pești mai mari, așa că a fost mărită ușor grosimea sârmei acestor cârlige în comparație cu versiunile inițiale, adăugându-i mai multă putere. Deschiderea largă, vârful cioc întors și finisajul black-nichel foarte ascuțit/durabil face cârligul ideal pentru pescuitul de feeder, oferind un potențial suprem de înțepare a peștilor, ascuțire de lungă durată și o rezistență incredibilă.

Această ultimă versiune cu ochi este ideală pentru toate tipurile de momeli, în mod ideal viermi și porumb atunci când pescuiți plătică, dar la fel de bine cu bandă pentru pelete pe râu sau chiar o baionett pentru plătică etc. . Cu dimensiuni de la 10 până la 20, posibilitățile sunt nesfârșite!

Dimensiuni disponibile: 10 - 20


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Carlige Guru LWG Feeder Special 10buc/plic Nr 20

  • 13,90 Lei
  • Fără TVA: 13,90 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: carlige cu ochet, carlige caras, carlige ciortan, carlige platica