Nou! Carlige Jig Gamakatsu 22NKL 10buc/plic Nr 5/0

Carlige cu ochet pentru jig/twister de la Gamakatsu fabricate din materiale de calitate superioara, ultra ascutite si foarte rezistente. Au culoarea Nickel, sunt ascutite electrochimic dublu-con si au o putere mare de penetrare si retentie. Tratamentul termic de revenire le confera elasticitate si rezistenta la uzura.

- curbura rotunda
- ochet
- Culoare: Nickel  
- Cantitate: 10buc/plic
- pret pe plic

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Carlige Jig Gamakatsu 22NKL 10buc/plic Nr 5/0

  • 21,65 Lei
  • Fără TVA: 21,65 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: Cârlige și ancore pentru răpitor