Cicada Zeck Cat Seeker White 110g

Cum nalucile pentru pescuitul vertical dau un bun randament in lupta cu somnii mari datorita vibratiilor sale, Zeck a creat o naluca pentru spinning la somn bazandu-se pe aceleasi proprietati si anume Rattling Cat Seeker.

Cat Seeker,poate fi folosit atat pe fundul apei, dar recomandat este ca recuperarea sa se faca mai rapid deoarece principalii stimuli ai acestei naluci sunt vibratiile de inalta frecventa.

Cat Seeker este conceputa dintr-un metal special ce emite vibratii in apa, atragand astfel somnii mari. Naluca este echipata cu un carlig din gama producatorului Zeck, Lure Striker, marimea S din otel carbon japonez foarte rezistent cu o protectie impotriva coroziunii.

Daca se pescuieste intr-o zona unde nu exista agatatura, puteti atasa fara probleme si un al doilea carlig in partea inferioara din fata.

Cat Seeker este o naluca ce nu trebuie sa lipseasca din trusa pescarului de somn fiind disponibila pe mai multe gramaje si nuante, remarcandu-se prin emiterea unor vibratii de inalta frecventa,ce va atrage cu siguranta pestii capitali.

Caracteristici:

    Tip naluca: Rattling
    Lungime: 9cm
    Greutate: 110g
    Culoare: alb


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Cicada Zeck Cat Seeker White 110g

  • 65,11 Lei
  • Fără TVA: 65,11 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: cicada somn