Cizme ET Outdoor Eschimo Plus -30°C 40

Iarna vine încet! Dacă nu aveți deja cizme potrivite pentru pescuitul de iarnă, este timpul să le luați! În anii precedenți, cizmele căptușite ET OUTDOOR au câștigat o mare popularitate.

Acum producătorul se gândește și la cei care au deseori probleme cu obținerea încălțămintei potrivite; cârma înaltă, deformarea mai mică a piciorului, glezna mai groasă fac dificilă obținerea cizmelor de pescuit confortabile și calde.

De acum înainte, ESKIMO PLUS - 30 cu antrenament amplu pentru picioare și brațe va rezolva această problemă! Plasticul EVA special este format din 82% polietilenă și 18% acetat de vinil, la care adăugarea unui aditiv spumant și colorant adecvat a dus la un material unic și ușor.

Cele mai remarcabile beneficii ale cizmelor EVA sunt greutatea redusă, rezistența absolută la apă și reținerea culorii.

În plus, este un izolator termic perfect - chiar și la temperaturi extrem de scăzute. Datorită materialului extraordinar al cizmelor Polar Boot și a căptușelii termice interioare, acesta vă protejează chiar și în frigul de -30C.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Cizme ET Outdoor Eschimo Plus -30°C 40

  • 141,00 Lei
  • Fără TVA: 141,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: incaltaminte