Stoc Epuizat Cort Fox R-Series Brolly System 260 x 178 x 128cm

Mecanism special conceput pentru pentru creșterea spațiului interior.Patru spițe intră în contact cu solul pentru o mai mare stabilitate. Pragurile laterale extinse oferă o protecție suplimentară la apă, vânt.

Cozoroc frontal care ajută la scurgerea apei în lateralele adăpostului – deviază apa de ploaie și o împiedică să mai curgă în fața umbrelei; Furnizat cu panou Infill cu fermoar, complet detașabil, din seria R, care oferă trei opțiuni de ușă - PVC transparent, solid Kaki și cu plasă de protecție împotriva insectelor; Toate ușile au fermoare duble, care permit deschiderea în ambele sensuri.

Permite adăugarea ulterioară a unui alt panou frontal opțional și extensia Brolly Extension; Ax central cu filet scurt pentru ușurință și viteză la ridicarea umbrelei.

Patru prize pentru picheți (furnizată cu picheți laterali de tip storm poles de 2 x 24in – 60 cm și cu picheți frontali de 2 x 36in – 90 cm);

Caracteristici:

    Material: polyester;
    Dimensiuni: latime 262cm, adancime 178cm, inaltime 128cm;;
    Factor hidrostatic 10.000mm coloana de apa;
    Sistem de auto-tensionare (STS);
    Tija centrala scurta filetata;
    Praguri laterale extinse;
    Benzi de fixare a lansetelor;
    Cozorocul frontal ajuta la scurgerea apei;
    Panou frontal inclus;
    Groundsheet cu greutate redusa;
    Greutate: 9kg.
Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Cort Fox R-Series Brolly System 260 x 178 x 128cm

  • 1.344,00 Lei
  • Fără TVA: 1.344,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: corturi