Cort JRC 2G Quad Continental 2 Man

Corturile QUAD sunt recunoscute pentru legătura lor stabilă (4 coaste) și spațiul enorm, evaluat în interior. Conceptul de cort inovator permite utilizarea optimă a bazei corturilor. Noile modele "QUAD 2G" oferă pescarului, departe de casă, pentru sesiuni medii și lungi cel mai înalt "confort" posibil în apă.


Extrem de ușor, extrem de rigid, de la 6061 din aluminiu aerospațial
Nylon Oxford dublu acoperit cu coloană de apă de 10.000 mm
Cortul intern poate fi montat cu cleme în poli de cort
Sistemul de usi cu fermoare cu 2 sensuri si sistem de ferestre cu 3 schimbari (fiecare film 1 x transparent, ecrane de insecte si tesatura de cort verde)


Suprafețele de ventilație suprapuse în zona frontală, laterală și din spate pentru o ventilație optimă a cortului și plăcile detașabile ale capacului frontal sunt cusute dublu cu o bandă specială impermeabilă, lipită pentru încărcare la grosimea maximă
Livrat cu suport ranforsat, pungă robustă de transport nailon și corturi robuste de cort JRC
Material: 100% Nylon
Greutate: 15,5 kgSpune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Cort JRC 2G Quad Continental 2 Man

  • 2.299,00 Lei
  • Fără TVA: 2.299,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: corturi