Cort JRC Quad 2G XXL 360 x 335 x 180cm

De-a lungul anilor, denumirea JRV Quad a devenit un nume cunoscut si respectat in lumea pescarilor de crap. Cu toate acestea, JRC nu este un brand care să se odihnească pe lauri, iar echipa a știut că ar putea îmbunătăți proiectul chiar mai departe. Acesta este motivul pentru care marca a lansat JRC Quad 2G, a doua generație a best-seller-ului original.

Aceasta este versiunea XXL a cortului, care se mândrește cu masele de spațiu interior generoase.  Acest lucru îl face opțiunea ideală pentru pescarul care participă la sesiuni de pescuit de crap mai lungi, deoarece vă permite să luați toate uneltele de care aveți nevoie pentru mai multe nopți la marginea apei.

De fapt, JRC Quad 2G XXL Bivvy are o lungime de 360cm, o lățime de 335cm și o înălțime de 180cm. Aceasta înseamnă că este de aproape 6ft înălțime la cel mai înalt punct, ceea ce înseamnă că și cei mai înalți pescari nu trebuie să se aplece și pescarul mediu poate sta confortabil.

Cu lungimea de aproape 12 picioare, puteți să vă așezați practic lansetele de crap. Daca acest lucru nu a fost de ajuns,se poate potrivi cu cele mai lungi paturi, asigurându-vă că cel mai înalt pescar poate să stea intins și să se bucure de un somn bun.

Modelul JRC Quad 2G XXL Bivvy este capabil să ofere acest tip de spațiu interior datorită modelului său dublu îmbinat din clasa aeronautică 6061 din aluminiu cu patru nervuri.
 
Cortul este construit din nailon oxford dublu acoperit cu 210 denier, care oferă o valoare hidrostatică de 10.000 mm. Aceasta înseamnă că oferă o protecție completă a apei chiar și în cele mai grave condiții, iar cusăturile sunt lipite pe toată suprafața pentru a crește rezistența la ploaie.

Ușa modelului JRC Quad 2G XXL Bivvy funcționează pe un sistem gen cutie poștală. Asta inseamna ca puteti sa-l ajustati in pozitia perfecta, fie ca este deschis pe jumatate (fie pentru a permite ventilarea vara, fie pentru a adauga o protectie suplimentara fara a restrictiona vizibilitatea dumneavoastra  in timpul iernii) .

Cortul are șapte panouri de ventilație. Trei dintre acestea se află pe partea frontală, în poziția ușii două la ferestre. Există un panou de ventilație pe fiecare parte a cortului și alte două panouri din spate. Acest lucru vă asigură că puteți să vă bucurați de un debit de aer complet prin cort, chiar și pe nopți extrem de calde, fără să vă faceți griji că țânțarii vă vor sărbători pe întuneric. Toate aceste panouri au deflectoare de furtună, care previn intrarea ploii.

Modelul JRC Quad 2G XXL Bivvy este livrat cu ground sheet, T-pegs și cu geanta de nylon personalizată.
Culoare: verde
Greutate:19.5kg
Dimensiuni: 360 x 335 x 180cm


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Cort JRC Quad 2G XXL 360 x 335 x 180cm

  • 2.621,05 Lei
  • Fără TVA: 2.621,05 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: corturi