-5%      Vobler Daiwa Wise Minnow Platinum Green 5cm 5g

 O nălucă excepţională pentru pescuitul ultra-light. Prin scufundarea rapidă, Wise Minnow este ideală pentru a ajunge rapid în gropile adânci din pâraie şi râuri. Greutatea de tungsten este fixă în interiorul corpului oferind o bună stabilitate, chiar şi în curenţii puternici. Wise Minnow este un real magnet pentru păstrăv şi biban.

Specificatii:
Tip nălucă: voblere
Model nălucă: sinking
Lungime: 5,0 cm
Greutate: 5,0 g
Culoare: Platinum Green
Mărime cârlig sau ancoră: 16

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Vobler Daiwa Wise Minnow Platinum Green 5cm 5g

Oferta cu timp limitat
  • 83,31 Lei
  • 79,14 Lei
  • Fără TVA: 79,14 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: voblere, ratling lipless, pescuit la clean si pastrav, pescuit la salau