Fir Monofilament Climax Max Mono Olive 135m 0.38mm 14.00kg

Noul MAX MONO este fabricat din multipolimer 100% de înaltă calitate, produs exclusiv pentru Climax. Un strat suplimentar de fluorocarbon aduce rezistență la abraziune și mai multa distanța de lansare!

Datorită capacitatii de intindere redusa cu aproximativ 23%, câștigi semnificativ mai mult control asupra momelii și peștilor, în timp ce firul rămâne foarte neted. Atât capacitatea de încărcare liniară, cât și rezistența nodurilor MAX MONO sunt excelente și, ca toate firele Climax, au fost testate și confirmate în laborator.

Acest fir este extrem de fiabil și are cele mai mici toleranțe. Proprietăți de lansare perfecte, capacitate de încărcare maximă, iar datorită stratului special de acoperire cu fluorocarbon, firul alunecă ușor prin inele în timpul lansarilor și este, de asemenea, extrem de rezistent la abraziune.

• 100% polimer de înaltă calitate
• Capacitate portantă ridicată și rezistență la abraziune
• Elongatie redusă cu 23%
• Proprietăți de lansare perfecte
• Acoperire specială cu fluorocarbon

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Fir Monofilament Climax Max Mono Olive 135m 0.38mm 14.00kg

  • 32,00 Lei
  • Fără TVA: 32,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: fire monofilament