Stoc Epuizat Fir textil Daiwa Prorex UL Finesse Braid 135m  4.3kg

 Cu Prorex UL Finesse Braid, Daiwa oferă un textil foarte subțire, japonez, care se comportă remarcabil la pescuitul ultra-light și fin. Diametrul indicat la bobina de 135 m este în conformitate cu specificațiile japoneze (fără număr mm!).

Aceast fir excelent este deosebit de util atunci când pescuiești cu năluci extrem de mici și cu jigguri pentru biban și păstrăv.


Fire PE fabricate în Japonia.
Culoare: chartreuse

► Rezistenţă superioară la nod
► Rezistenţă mare la abraziune
► Fabricat în Japonia

Specificatii:
Model fir: Textil
Capacitate tambur: 135 m
Diametru: 0.06mm
Rezistenta fir: 4.3 kg
Culoare: Chartreuse

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Fir textil Daiwa Prorex UL Finesse Braid 135m 4.3kg

  • 89,72 Lei
  • Fără TVA: 89,72 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: fire textile