Fir Textil Varivas Avani Light Game Super Premium PE X4 Natural Blue 150m 0.085mm 6.5lbs

Avani Light Game Super Premium PE X4 este un fir impletit in 4, din fibre de ultima generatie, cu un strat de protectie SP-F(Super Fluorine Coating). Recomandat pescuitului light si utralight, firul se caracterizeaza printr-o sensibilitate mare si elongatie redusa, reusind sa transmita si cea mai fina trasatura.

Fir textil X4 din fibre PE
Strat protector SP-F
Lungime: 150m
Culoare: blue


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Fir Textil Varivas Avani Light Game Super Premium PE X4 Natural Blue 150m 0.085mm 6.5lbs

  • 253,00 Lei
  • Fără TVA: 253,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: fire textile