FishUp U-Shad 10.1cm Violet Blue

U-Shad a fost dezvoltat de producatorul FishUp ca o alternativa a modelului Wizzle Shad. Are o forma clasica de shad si o actiune agresiva.
 
In ciuda dimensiunii, datorita materialului din care este realizat, corpul nalucii benficiaza de flexibilitate si mobilitate pe toata lungimea sa.
 
O alta caracteristica de design a acestei naluci este adaugarea de „chila” suplimentara in forma de aripioare in zona cozii, fapt ce ofera nalucii stabilitate chiar si in curenti foarte puternici.

Este o naluca excelenta pentru pentru pescuitul tuturor pestilor rapitori.
 
*Lungime: 10.1cm
 
*Cantitate: 8 buc./plic

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

FishUp U-Shad 10.1cm Violet Blue

  • 29,00 Lei
  • Fără TVA: 29,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: shad, shad salau, stiuca, biban, pescuit la Dunare,