Kit Stonfo pentru indreptat leaderul

Stonfo Leader Straighttener este proiectat ergonomic și are două poziții de prindere pentru a vă permite să aplicați diferite moduri de presiune pentru a îndreapta leaderul.

Ce este Stonfo Leader Straightener?

După cum sugerează și numele, este un  gadget pentru îndreptarea liderului tău. Când atașați un nou lider, acesta va avea deseori memorie de bobină atunci când este dezlegat pentru prima dată de pachetul său sau scos din bobină. Acest lucru va afecta prezentarea dand, totodata posibilitatea peștelui să vadă linia. Folosind Stonfo Leader Straighttener  puteți să scăpați de bucle și răsuciri astfel încât liderul să rămână drept, îmbunătățind foarte mult prezentarea.

Cum funcționează un lider de îndreptare?

Un lider de îndreptare folosește căldura de la frecare pentru a încălzi linia și vă lasă să vă întindeți și să îndepărtați orice tipuri de leader cu bucle. Pentru a face acest lucru, pur și simplu punand liderul între tampoanele îndreptătorului și mânerul cu forță moderată și apoi trageți și întindeți ușor cu cealaltă mână.

Cât de eficientă este acest îndreptător de lider?

Acesta este un îndreptător frumos, compact, cu un mâner proiectat ergonomic și două plăcuțe de cauciuc care generează ușor căldura prin frecare. În mod inteligent, există două posibilitati de prindere diferite pe mâner care vă permit să utilizați mai multa sau mai puțină presiune atunci când trageți.

Dacă utilizați un lider conic sau o linie mai groasă, este posibil să aveți nevoie să folosiți o presiune mai mică prin prinderea mai aproape de partea superioară a dispozitivului de îndreptare. Cu toate acestea, atunci când vă îndreptați leadere mai subțiri, veți avea nevoie de o presiune mult mai mică și puteți folosi cealaltă prindere și o forță mai mică atunci când vă întindeți.
Este foarte rapid și ușor de utilizat și este foarte eficient pentru liderii de cele mai multe tipuri și există gaura obișnuită într-un capăt, astfel încât să puteți atașa la un breloc retractor sau șnur.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Kit Stonfo pentru indreptat leaderul

  • 27,00 Lei
  • Fără TVA: 27,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: accesorii pescuit la musca