Ancore Gamakatsu 13N Treble Nickel 10buc/plic Nr 1/0

Metodele specifice, precum și alegerea materialului folosit la fabricarea cârligelor Gamakatsu permit realizarea de produse de o calitate mai bună decât a celorlalte mărci. În primul rând, Gamakatsu folosește un oțel cu un procent ridicat de carbon, care permite evitarea tuturor defectelor care ar putea slăbi cârligul.

Gamakatsu are cel mai avansat sistem de fabricație din lume. Fiecare cârlig este călit la o temperatură specificată apoi este revenit într-o baie de ulei. Acest proces întărește cârligele, păstrând în același timp flexibilitatea acestora. În cele din urmă și cu siguranță cel mai important, procesul de ascuțire ultramodern Gamakatsu permite obținerea unui vârf perfect conic de o precizie inegalabilă.

Aici, înălțimea ideală a vârfului aduce calitatea ascuțirii și rezistența Gamakatsu.


Modelele nichelate (rezistente la coroziune) și nichelat-neagru (mai discrete) sunt cele mai utilizate, dar cele cu răspuns rapid sunt cele roșii, ce adaugă un semnal foarte vizual atrăgător.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Ancore Gamakatsu 13N Treble Nickel 10buc/plic Nr 1/0

  • 57,72 Lei
  • Fără TVA: 57,72 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: carlige, ancore