Stoc Epuizat Geanta Daiwa Prorex Tackle 38 x 18 x 24cm

Această geantă accesibilă din gama DAIWA Prorex, oferă spațiu enorm pentru năluci și accesorii mărunte la un raport calitate-preț foarte bun.
Partea inferioară este cauciucată pentru a preveni pătrunderea umidității.

În plus, plăcuțele antiderapante evită alunecarea pe sol umed - ideal la barcă.
Compartimentul principal mare conține 3 cutii mari pentru năluci din plastic, voblere, jigg-uri.

O cutie suplimentară mică de plastic este plasată într-una din cele două buzunare suprapuse în partea din față și depozitează perfect lucruri mici, cum ar fi vârteje, etc. Cureaua de umăr căptușită asigură astfel transportul confortabil atunci când este complet încărcată.

Material: nailon
Căptușeală: poliester


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Geanta Daiwa Prorex Tackle 38 x 18 x 24cm

  • 266,12 Lei
  • Fără TVA: 266,12 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: genti pescuit