Stoc Epuizat Geanta Maver MV-R Eva Accesorii Large 60x35x30cm

Fabricate din EVA, aceste noi genti pentru accesorii au cusături sudate complet la cald, inclusiv mânerul și dispozitivele de prindere a curelelor, precum și un fermoar bidirecțional la capacul superior.

Geanta este prevazuta cu o curea de umăr complet reglabilă și mânere din plastic. Geanta ideala pentru iesirile pe apă, in care veti găzdui o multitudine de produse fiind excelenta pentru a vă menține accesorile uscate.

Medium - 60cm (L) x 35cm (W) x 30cm (H)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Geanta Maver MV-R Eva Accesorii Large 60x35x30cm

  • 317,00 Lei
  • Fără TVA: 317,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: genti pescuit